4 d’ag. 2010

Aina Calvo també rep "La clau de la llengua" i es compromet amb el català

Avui migdia el president i el coordinador de l'Obra Cultural Balear s'han reunit amb la batlessa de Palma, dins la ronda de reunions de la campanya “la Llengua és la clau”. Durant la reunió, els representants de l'OCB li han lliurat els documents de la campanya “La Llengua és la clau”.



Jaume Mateu i Tomeu Martí han destacat la bona feina que s'està fent des de la direcció general de política lingüística de la institució que presideix Aina Calvo, han demanat a la batlessa que sigui un exemple per a la ciutadania quant a l'ús de la llengua catalana i han repassat les assignatures pendents quant a normalització lingüística de l'Ajuntament de Palma. En aquest sentit, s'ha remarcat la necessitat de posar fi al caos lingüístic que existeix a dia d'avui en els vehicles públics de l'EMT.

També s'ha demanat a la batlessa que els regidors compleixin el reglament de normalització lingüística i se li ha proposat que les contractacions públiques incorporin una clàusula lingüística. La batlessa de Palma s'ha compromès a avançar en totes les qüestions que li ha plantejat l'OCB.