31 d’ag. 2010

"La Llengua és la clau", a Inca


Des de l'OCB acabam de posar en marxa la campanya "La llengua és la clau", a través de la qual pretenem fer arribar a les institucions de les Illes Balears un seguit de propostes i d'iniciatives per fer avançar substancialment el coneixement, l'ús i la visualització plena de la llengua catalana a les quatre illes.



Es tracta d'una acció de durada breu però de calat profund, ja que pretén accelerar la normalització total de la llengua catalana. Les mesures que proposa l'OCB amb "La llengua és la clau" són el compendi del full de ruta que marca el Pla de Normalització Lingüística aprovat amb el suport de tota la societat civil i la majoria de formacions polítiques el mes de juny de l'any 2009.

El passat dimarts, 31 d'agost, la delegació d'Inca de l'OCB va fer arribar aquestes propostes al seu Batle, Rafel Torres. L'edil va ser molt receptiu, encara que va lamentar la progressiva disminució dels fons que reben els municipis per part del Govern Balear per a dur a terme aquest tipus de propostes.