21 de jul. 2010

Armengol es compromet a aplicar les mesures proposades per l'OCB



L’OBRA CULTURAL BALEAR S’HA REUNIT AVUI AMB FRANCINA ARMENGOL PER PRESENTAR-LI EL DOCUMENT “LA LLENGUA ÉS LA CLAU”, SEGUIT DE PROPOSTES PER NORMALITZAR EL CATALÀ

LA PRESIDENTA DEL CONSELL DE MALLORCA S’HA COMPROMÈS A POSAR-LES EN MARXA DURANT L’ANY QUE QUEDA DE LEGISLATURA



Una delegació de l’Obra Cultural Balear, encapçalada pel seu president, Jaume Mateu, i per la vicepresidenta, Marisa Cerdó, s’ha reunit avui amb la presidenta del Consell, Francina Armengol, per presentar-li el document “La llengua és la clau”, un seguit de propostes en matèria de política lingüística adreçades a les institucions públiques de Balears perquè les posin en marxa durant el darrer any de la legislatura. L’entitat va presentar el document el passat dilluns 19 de juliol. La posada en marxa d’aquestes mesures mínimes és important per a l’entitat, ja que en dependrà la valoració pública que farà de la política lingüística feta durant la present legislatura.

La reunió ha estat molt cordial. Els membres de l’Obra Cultural Balear han lliurat a Armengol una memòria USB en forma de clau amb les propostes. Acte seguit, Jaume Mateu i Marisa Cerdó les han anat explicant una per una. La presidenta s’ha compromès a posar-les en pràctica a la institució durant el darrer any de legislatura en aquelles competències que depenen del Consell.